L’Institut Nacional per a Salut i Excel·lència Clínica (NICE) Manté Recomanació Prèvia per a EXOGEN Sistema de Curació Òssia per Ultrasò

L’Institut Nacional per a Salut i Excel·lència Clínica (NICE) Manté Recomanació Prèvia per a EXOGEN Sistema de Curació Òssia per Ultrasò

Bioventus ha rebut notícia de l’Institut Nacional de Salut i Excel·lència Clínica de Regne Unit (NICE) sobre la indicació del EXOGEN per a tractament de pseudoartrosi d’ossos llargs.

EXOGEN usa pulsacions ultrasòniques de baixa intensitat (LIPUS) per a estimular el procés fisiològic de curació òssia i potenciar la curació de fractura. Té una taxa de curació del 86% en pseudoartrosi i accelera la curació de fractures fresques en un 38%. 

Després de revisar una gran quantitat d’evidència clínica, NICE manté la recomanació d’usar EXOGEN per al tractament de pseudoartrosi d’ossos llargs. NICE defineix la pseudoartrosi com una fractura que no cura després de nou mesos.

A més, en augmentar el cost de la cirurgia en 25% des del 2013, s’ha demostrat que en evitar un procediment quirúrgic el tractament amb EXOGEN ofereix un estalvi dues vegades major al publicat anteriorment, de £1,164 a £2,407 per pacient.

La indicació de EXOGEN està avalada per múltiples estudis nivell 1 en els quals es demostren els efectes positius que ofereix la tecnologia LIPUS. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.