Tractament de fractures i defectos ossis en domicili amb EXOGEN #QuedataCasa

Tractament de fractures i defectos ossis en domicili amb EXOGEN #QuedataCasa

EXOGEN és un ultrasò de baixa intensitat (LIPUS) dissenyat per a tractar defectes ossis com: fractures agudes, retards de consolidació, pseudoartrosi, fractures d’estrès, osteotomías i allargaments ossis sense sortir de casa. #QuedatACasa

El kit EXOGEN és de molt fàcil maneig i disposa de tot el necessari per a usar-se sense requerir assistència. Cada usuari té múltiples eines per a guiar-se en la col·locació, posada en marxa i manteniment del seu EXOGEN, la qual cosa li ofereix completa autonomia del seu tractament.

A més és una rutina diària molt senzilla i fàcil de monitorar. Cada tractament només dura 20 minuts i la màquina disposa d’una pantalla/calendari que permet visualitzar els dies amb tractaments correctes i els dies amb tractaments incorrectes.

El 91% dels pacients compleix correctament amb el tractament!1

Tractament de fractures i defectes ossis a domicili amb EXOGEN #QuedatACasa”

A continuació disposen d’un dels vídeo explicatius per a la col·locació i utilització del EXOGEN.

Poden consultar mes informació en la nostra pàgina web:

Si desitja saber si EXOGEN aquesta indicat per a vostè, posi’s en contacte amb el seu medico o contacti’ns i el podem ajudar a trobar un metge al qual pot referir-se.

1.Schofer MD, Block JE, Aigner J, Schmelz A. Improved healing response in delayed unions of the tibia with low-intensity pulsed ultrasound: results of a randomized sham-controlled trial. BMC Musculoskelet Disord. 2010;11(1):229

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.